0

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

[ad_1]

The post The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom first appeared blog,

Project: corner
Architects: Hall + Bednarczyk
Place: Peterborough, United Kingdom
areas: 2,690 sf
Photos: courtesy Hall + Bednarczyk

The Nook Hall of Bednarczyk

Hall + Bednarczyk Architects designed the Nook Residence on a quiet, naturally-developed site in a valley in Peterborough. The unique part of the design of this house is the traditional feature of the exterior, which is traditional, brick-lined, but broken with a modern window and sliding panel array that blends the minimalist interior with a more traditional environment.

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

Nook is a newly built four bedroom detached house in a secluded valley in Monmouthshire, England. The building permit for this 2,700-square-foot house replaced the 1960s bungalow that had previously occupied a corner of a 1-acre site in the Wye Valley. The goal of the project was to create a durable and flexible home that uses the top features of its environment. The main attraction of the country lies in the combination of attractive landscape and year-round sunshine. Subsequently, a separate outbuilding was added to provide a harbor and garden space.

The design has adopted a simple, unmistakable mass, which is reflected in the agricultural structures of the region, where both traditional stone barns and modern structures with spare steel frames that are used by farmers today typically show scale generosity, which in most rural residential areas can not be found. A rectangular floor plan ensures efficiency, flexibility and economy. The use of a steel frame made it possible to use significant openings for large openings in the building height and allowed the structural flexibility to bypass floor sections and thus create large and entertaining spaces inside. The privacy of the villa's house allows the use of generous glass surfaces, illuminating the living spaces with natural light and framing the view of the surrounding countryside that seems to have passed through the house. Large glass sliding panels open the heights to the outside. Regional materials are used – the sandstone is transported five kilometers away in the quarry – to create a building that is as close as possible to the floor plan. Care has been taken to ensure that the structure is responsible for the recovery of algae and lichens over time. The detail of the house examines various local elements and construction techniques through a modern lens. There are many examples – a massive stone fireplace that includes fireplaces for indoor and outdoor chimneys that create a vertical moment of emphasis on the base level; smooth cut, open stone window in contrast to the solid texture of hand-made sandstone walls; a black steel frame that lends visual sensitivity and graphic divider meshes to naturally weatherproof survey materials; A built-in seat and a hanger for Welsh make the kitchen and dining area flexible and accommodating.

Hall + Bednarczyk

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom

keywords: , , , , , , ,

(Function (w, d, s) {
Function go () {
var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) (0), load = function (url, id) {
if (d.getElementById (id)) {return;}
js = d.createElement (s); js.src = url; js.id = id;
fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
};
load (& # 39; // connect.facebook.net/en_US/all.js#appId=307220882722617&xfbml=1&#39 ;, & # 39; fbjssdk & # 39;);
load (& # 39; // platform.twitter.com/widgets.js&#39 ;, & # 39; tweetjs & # 39;);
}
if (w.addEventListener) {w.addEventListener ("load", go, untrue); }
otherwise if (w.attachEvent) {w.attachEvent ("onload", go); }
} (Window, document, & # 39; script & # 39;));

The post The Nook of Hall + Bednarczyk in Peterborough, United Kingdom first appeared blog,

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.