0

KAP House in Singapore by ONG & ONG

[ad_1]

The post KAP House in Singapore by ONG & ONG first appeared blog,

Project: CAPE House
Architects: ONG and ONG
Place: Singapore
areas: 9,870 sf
Photos: Derek Swalwell

With the ONG & ONG KAP House

KAP House is a luxurious and modern residence with 9,870 square meters in Singapore. It was designed by nobody else. ONG and ONG, a studio in Singapore with which we are all familiar 65BTP house, 80ADR house and 37FC house Projects throughout Singapore.
This is unique in its appearance and coordination between the contemporary building and the surrounding green landscape.

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP-House, who leans his heels into a residential area, leans behind wild pastures that arrive from the ruins of the ancient Malay railroad. The house was on a plot of land with a sprawling garden of a classic black and white colonial bungalow and was considered a paradigm of modern tropical life.

The ancient railway, a preserved green corridor, forms the backdrop for natural tropical areas. The design team, which wants to take advantage of the beauty of the grand environment of the house, has adopted or adopted the Japanese design principle of the Shakkei. Their goal was to create an enclosure that resembles nature and captures nature alive to create a spectacular vision. "

KAP-House, which blends in perfectly with its surroundings, places great emphasis on capturing the glorious natural surroundings, as the architects carefully align the house to highlight the borrowed view of the green corridor. Taking into account factors such as wind direction and solar energy positioning, the design team has prioritized the basics to provide a sustainable design framework that can implement passive environmental controls within the home program.

KAP House in Singapore by ONG & ONG

Simplicity is arranged in clean lines, and bold design elements suggest an elegant design. Architects have chosen a programmatic approach to the conception of the house. The KAP house has a series of linear volumes arranged side by side. The individual volumes are designed according to their use of space. The overall conception of KAP-House emphasized improving the borrowed view, as the architects tried to use the natural splendor of the rooms in the house.

A holistic approach was used to achieve internal integration between architecture, interior design and landscape. Another focus of the overall design is a carefully ashed range of materials, reflected in the green of stone and wood facades, tranquil blue pools and waterways, and lush gardens that give the KAP-House an undeniable aesthetic quality.

The house has four bedrooms and an additional guest room. The front part of the KAP house, which also includes the guest room, was a semi-private transit area decorated with countless colors and textures at the entrance to the houses. An L-shaped reinforced concrete slab frames a façade of gray zirconia strips carefully stacked on a lower champagne limestone glass top and extending to the KAP-tended garden.

KAP House in Singapore by ONG & ONG

The entrance foyer that leads to the common room reveals a fully retractable, floor-to-ceiling window system that surrounds the living and dining areas. The windows as well as the wooden lattices upstairs ensure a natural cross-ventilation and versatility of the KAP house. The purpose of the architects was to enable the borrowing of the railway corridor through the greenery of the outside of the garden and the elegant areas of the interior of the house.

The private areas in the KAP-House are located in the underground area, which hides the multimedia room as well as the upper volume of the bedrooms. The gray zirconia-wood frontage that extends from the entrance of the house extends the length of the house and forms a wooden screen system covering the upper floors, while the underground areas are characterized by the massive tobacco-colored Cohiba stone ,

The well-tended green spaces that give KAP-House a distinctive character and an exceptionally natural feel are strategically placed to further highlight the natural motives that emerge within the property. The upstairs family room opens onto a high belvedere garden that reconnects the private areas with the outside green spaces. Special areas are characterized by treated wood and white stones, in which passive environmental controls in the form of sieves and overhangs take place.

The choice of materials was crucial to the concept on which the project was based. The volumetric elements in KAP-House are elegantly distinguished, with the material dominating each section. From the façade of champagne limestone at the entrance to the white plaster and glass surrounding the main living area, to the higher volume of flat concrete, each material used contributes to creating a seamless transition between rooms.

ONG and ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

KAP House in Singapore by ONG & ONG

keywords: , , , , , , , , , ,

(Function (w, d, s) {
Function go () {
var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) (0), load = function (url, id) {
if (d.getElementById (id)) {return;}
js = d.createElement (s); js.src = url; js.id = id;
fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
};
load (& # 39; // connect.facebook.net/en_US/all.js#appId=307220882722617&xfbml=1&#39 ;, & # 39; fbjssdk & # 39;);
load (& # 39; // platform.twitter.com/widgets.js&#39 ;, & # 39; tweetjs & # 39;);
}
if (w.addEventListener) {w.addEventListener ("load", go, untrue); }
otherwise if (w.attachEvent) {w.attachEvent ("onload", go); }
} (Window, document, & # 39; script & # 39;));

The post KAP House in Singapore by ONG & ONG first appeared blog,

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.